Ervaringen

Jan en Yvonne Hessing

Langs deze weg willen wij jullie nogmaals ontzettend bedanken voor alles wat jullie betekend hebben als fokker, maar nog meer hoe ontzettend blij en gelukkig wij zijn met onze Soof.
Vanaf het moment dat Jeda zwanger was zijn wij door jullie op de hoogte gehouden. Allereerst een kennismakingsgesprek gehad, waaruit ook wel blijkt dat jullie niet gaan voor het financiële, maar voor een goed adres.
Tijdens de bevalling werden wij zelfs op de hoogte gehouden, dit was zo mooi om mee te krijgen.
De 7 weken daarna goede informatie, foto’s, video’s… en in alles was duidelijk dat moeder en pups voorop staan.
Wij hebben Soof gekregen en wat een ontzettend stabiel en lief karakter heeft zij. Prachtige hond ook om te zien, en kerngezond ! We zijn elke dag zo blij en gelukkig met haar. Ook de nazorg is goed! Bij vragen kun je te allen tijde terecht. Zelfs nu Soof al 1.5 jaar is nog!
Nogmaals dank!

Groet,
Mark en Marleen

 
 
In November 2017 overleed onze allergrootste vriend, Deuce. Een Tervuerense herder. 13,5 jaar mochten wij van hem genieten en het verdriet was groot. Zo groot dat ik niet dacht ooit nog weer een hond te willen. Na een paar weken merkte ik dat ik een leegte voelde waarvan ik wist dat het iets anders was dan rouw. Ik miste een hond. Heel voorzichtig deelde ik mijn gevoel met mijn man en hij zei hetzelfde te voelen. We zijn gewoon echte hondenmensen en een leven zonder hond konden we ons niet voorstellen.  En we begonnen in te zien dat al die prachtige jaren die een hond je geeft niet opwegen tegen het verdriet dat je hebt als je ze uiteindelijk moet laten gaan.
Dus gingen we op zoek. Ik wilde graag voor een Australian Cobberdog gaan omdat ik ze fantastisch vind. Ze zijn niet alleen ontzettend leuk om te zien maar ook vreselijk slim en lief. We hebben 2 kinderen van 8 en 10 jaar oud en de doodle is een echte gezinshond. Ze zijn leergierig en hebben een “will to please”. Dit laatste is een eigenschap die we ook zo fijn vonden aan onze herdershond.
Ik heb me ingeschreven bij Karin en al gauw kwam het bericht…er was een reu beschikbaar!
Toen begon het lange wachten maar Karin en Terri maakte dit dragelijk door iedere week leuke filmpjes, foto’s en updates te plaatsen. Wat heerlijk om te zien hoe die kleine frummels groeien en zich ontwikkelen. Met alle zorg en liefde van de wereld leerden ze de wereld te ontdekken. Karin en Terri doen er alles aan om de pups perfect te socialiseren! Wat fijn om een fokker te hebben gevonden die zo veel doet aan de socialisatie van je toekomstige hondje.
Het heeft er toe geleid dat we een heerlijke, stabiele, zelfverzekerde pup hebben meegekregen. Hoe je hond zich uiteindelijk ontwikkeld is echt aan jezelf, maar de perfecte basis krijgen ze mee bij Dog sweet Dog.
Ook nadat je je hondje mee naar huis hebt gekregen kun je altijd terecht bij Karin en Terri voor vragen.
Nog steeds hebben we contact met de andere pupeigenaren  vanwege  de facebookgroep die aangemaakt wordt als de pups geboren zijn. Ik kan alleen maar zeggen, mochten wij ooit, over hopelijk heel, heel veel jaren onze allerliefste Vince af moeten geven, dan gaan we zonder twijfel weer voor een pup van Dog Sweet Dog! Wat een TOP werk leveren jullie! We hebben opnieuw een maatje voor het leven gevonden dankzij jullie. Duizend maal dank, voor alles!
Fam. Hoefsloot uit Lisse

pootjes website

Eerst even voorstellen, wij zij Tim, Judith, Evy & Robin uit Haarlem.
De diep gekoesterde wens van het hebben van een hond was bij mij (Judith) altijd aanwezig. Wij hebben een hond in de familie en met verjaardagen ga je dan gezellig op bezoek, onze dochter (grote dierenliefhebster) kreeg altijd als zij daar vandaan kwam dikke rode geiriteerde oogjes. Zo erg dat ze het liefst meteen naar huis wilde.
Toch maar eens laten testen… helaas allergisch voor alles wat haar of blad heeft. Tja.. iedereen om mij heen zei meteen “ geen hond voor jullie”. Door de huisarts zeer afgeraden, begin er nooit aan!

Nou ben ik heel eigenwijs, zeker als mensen mij gaan vertellen dat wat ik wil niet mogelijk is, dan ga ik op zoek naar andere mogelijkheden. Tim was erg sceptisch.. wilde ook geen huisdier, ik en mijn dochter wel. Dus zoeken op internet. Dan kom je gauw op de Australian Labradoodle, haha wat een fluffy zeg schattig. Al was ik meer van een Dog soort, naar mate ik me meer ging verdiepen wilde ik maar 1 ding en dat is een Labradoodle! Tim riep op een avond nou zet je dan op zo’n lijst.. (na het er weer over gehad te hebben) Dat liet ik mij geen 2x zeggen, Ik kwam uit bij Karin uit Hilversum mijn geboorte plaats dus heeee dat wordt hem, haar gemaild en ons gewoon op de lijst laten zetten. Ik las bij verschillende sites dat de wachttijden zeer lang waren en had het dus wat laten varen. Toen ging niet lang na het inschrijven de telefoon, Karin had een pup voor ons beschikbaar en of we nog interesse hadden, JAAA! omg kippenvel! Het was hetzelfde gevoel als ontdekken dat je zwanger bent, heel spannend!

Eerst moesten we er wel achterkomen dat onze dochter niet zou reageren, hoe moeilijk is dit voor een 8 jarig meisje en een moeder die niets anders wilt dan een pup. Heel moeilijk en stressvol. We gingen bij deze lieve mensen op bezoek, we hebben 2 uur naar de ogen van onze dochter gestaard en gevraagd “ voel je iets?” Maar nee… Het ging goed!!  We gingen ervoor, elke week wachtend op leuke foto’s of filmpje van de pups. Dat verzorgde Karin en haar dochter Terri zeer goed. Prachtige en zeer leuke plaatjes stroomde onze mailbox binnen.. zucht.. zijn de 8 weken al voorbij?

Toch moest er voor de zekerheid nog een bezoek plaatsvinden, toen kwam die leuke dag, puppy-knuffel-dag! Ach ach… zo lief! Iedereen mee en knuffelen maar met maar liefst 9 pups. Oma die ook mee was zei meteen het zal wel pup paars worden..die lijkt op jullie hahah yeah right mam (oma). Van te voren wist je niet welke van de 4 mannetjes je zou krijgen, Tim had een andere nummer 1 dan de kinderen en mij… Paars was onze favoriet en Grijs van Tim. Wij hebben Grijs op 1 gezet om zo Tim een goed gevoel te geven (haha) bij het weggaan keek pup paars ons nog even aan… Karin en Terri kijken heel goed welke pup bij wie past. Daar was de beslissende Mail! Ja hoor pup paars, Alfie is in ons leven!

We hebben met de pup eigenaren van dit nest (de meeste eigenaren) nog een Facebook groep en delen heel veel leuke filmpjes, foto’s en ook stellen we vragen aan elkaar. Ook Karin en Terri zitten hierbij. Het is echt zo gaaf om te zien dat iedere pup zo mooi ontwikkeld! Bedankt Karin en Terri ( vergeet vooral mama Luna en Papa Bowie niet) voor deze verrijking onze Alfie! Hij past perfect bij ons, gek, enthousiast, druk, sociaal, lomp maar ook heel erg lief net als wij!

Tim, Judith, Evy & Robin
(En Alfie)

pootjes website

Wij zijn Marjon en Paul eigenaar van pup Willem.
In maart 2017 waren we 30 jaar bij elkaar.
En ik krijg een heel mooi cadeau.
Het was een mooi kaart met allemaal puppy’s erop.
En met de tekst dat ik een hond mocht.
Nou was dit al jaren lang mijn wens.
Maar Paul wou samen met mij eerst over de wereld reizen. En na 30 jaar reizen vond hij het ook wel tijd voor een hond.

Toen begon de zoektocht. Omdat ik astma heb moest ik wel een hond die niet uithaard.
Kwam veel fokkers tegen. Maar toen we Jeda van Dog Sweet Dog zagen waren we verkocht. In april 2017 hebben we op een zaterdagochtend kennis gemaakt met de Fam de Boer.
Wij hadden gelijk een heel goed gevoel. En we zagen een stel prachtige lieve honden.
En toen begon het wachten totdat Jeda loops zou worden.  We kregen een mailtje
van Karin, Jeda is loops. Maar te vroeg om gedekt te worden. We moeten wachten op de volgende keer dat ze loops is. Geen pup in 2017. Eerst was het balen voor ons. Maar het was ook een bevestiging voor ons dat we een hele goede fokker hadden uitgekozen. Een fokker die niet te vroeg een hond laat dekken.
En zes maanden later kregen we een mail waar we op zaten te wachten.
Jeda is zwanger. Toen konden we eindelijk alles voor de hond kopen.
15 januari 2018 zullen we nooit vergeten. De dag dat er 9 mooie pups werden geboren.
8 weken lang zijn we op de hoogte gehouden van hoe het ging met de pups. En ook elke week kregen we prachtige foto’s. Toen de pups 6 weken oud waren hadden we puppy knuffeldag. En wat was dat mooi. 9 puppy’s om mee te knuffelen.
De kleine man die gelijk op ons afkwam, die mochten we 2 week later ook mee naar huis nemen.Door alle informatie die we de afgelopen 8 weken hadden gekregen, waren we goed voorbereid. En waren we helemaal klaar voor Willem.
Ook kunnen we altijd met onze vragen terecht bij de Fam de Boer.

Je hoort veel verhalen van fokkers. Maar Dog Sweet Dog is een fokker waar honden veel liefde krijgen en waar pups opgroeien in huiselijk kring. En waar ze veel doen aan socialisatie. Dankzij deze lieve familie hebben wij nu een geweldige pup.
Die wij ook met veel liefde groot gaan brengen.

pootjes website

Toen ik bij Karin de Boer kwam omdat ik een puppy zou kunnen krijgen (kopen) was ik al weg van de Labradoodles. Maar toen ik binnen kwam en al die lieve honden daar zag was ik nog meer weg van dit ras. Het zou nog even spannend worden van welk nest ik een pup zou krijgen en Karin vroeg mij of ik een voorkeur had voor de kleur en mijn antwoord was dat ik het niet zou weten vond ze allemaal leuk. Uiteindelijk kreeg ik een bruine pup en op het moment dat ik haar zag was ik helemaal verliefd. Zij heet Lottie en ik ben nog iedere dag blij dat ik haar heb, het is een fantastische hond en natuurlijk het mooiste meisje van de KLAS.

Mèlanie

pootjes website

Na 2 keer dikke pech te hebben gehad met een pup uit een nest  bij andere fokkers kwamen wij het berichtje tegen van Karin en Terri dat ze een puppie over hadden. Dol blij meteen een mail gestuurd met ons pech verhaal. Helaas hoorde we niets en bleek dat er mensen net voor ons waren. Waar ook al een kennismaking mee was gepland. We hadden de hoop eigenlijk al weer opgegeven. Tot we een mail kregen dat de puppie toch nog v
rij kwam. Dol gelukkig meteen opgebeld en nog die zelfde avond naar Hilversum gereden met onze 2 meiden. Al daar een gezellig kennis making gehad en de puppies ook al mogen knuffelen. Meteen verkocht natuurlijk, we moesten nog een paar weken wachten maar mochten de puppies tussentijds nog komen knuffelen op de knuffel middag. Daarna een top 4 mogen maken. Wat was dat moeilijk zeg. Geheel ons gevoel gevolgd.. Uiteindelijk hebben wij onze nummer 1 gekregen!  Onze Puck mochten we even later op komen halen. Wat is het een schat van een hond. Past echt bij ons gezin waar vooraf goed naar gekeken werd. Karin en Terri zijn lieve mensen, zo ook de honden. Mooi om te zien! ik raad
het zeker aan om een pup hier te kopen, staan altijd bereid om onze vragen te beantwoorden of om tips te geven. En ook erg leuk is de speciale gesloten facebookgroep waar je in komt en zo de zwangerschap en de groei van de pups kunt volgen; en nu nog steeds is er contact met andere families waar de broertjes en zusjes van Puck nu wonen. Kortom geen spijt dat wij hier een pup hebben mogen kopen !

Werner,  Monique, Jill en Maud

pootjes website

Wij zijn Tim Couturier en Ivana Lingen en zijn de eigenaar van onze lieve doodle Boef. Ik (Ivana) had vanaf jongs af aan een hond thuis. Nadat zij op 17 jarige leeftijd overleed en ik kort daarna het huis uitging wist ik dat er sowieso een hond zou komen. Gelukkig was mijn vriend ook gek van honden. Al snel wisten we dat we voor een labradoodle wilde gaan en kwamen we steeds op de website van Dog Sweet Dog terecht. Ik besloot een mail te sturen en we konden al bijna direct op gesprek komen. Dit was bovenverwachting snel gezien we al 5 maanden op zoek waren naar een geschikte fokker en dekking (we wonen beide in Hilversum wat erg hielp). Tijdens het gesprek klikte het erg goed met zowel Karin, Pieter als Terri. Ook bij Sterre en Jeda waren we meteen welkom, wat een lieverds zijn dat! We hadden het geluk dat er tijdens ons gesprek nog twee pups bij Karin en Pieter waren, zo konden we al genieten van het leuks wat ons te wachten stond. Dezelfde avond hoorde we nog dat we in aanmerking kwamen voor een pup van Jeda. Dit was erg fijn om te horen zodat je weet wat je kan verwachten. Dan begint het lange wachten, voor ons zou het ongeveer 9 maanden duren voor de pups verwacht werden. Echter door voor ons een wonder en voor het andere gezin een groot verlies kwam Boef 5 dagen na het gesprek op ons pad (toen nog kleine Sam). Een van de kinderen in het gezin behoorde tot de 2% die allergisch is voor het speeksel van de hond en reageerde daarom op Boef. Hierdoor konden ze Boef niet houden en moesten Karin, Pieter en Terri meteen aan ons denken. Als een sneltreinvaart moesten we alles regelen en een dag later konden we Boef voor het eerst knuffelen en twee dagen later konden we hem ophalen. We waren op slag verliefd. Karin en Terri hebben erg geholpen en meegedacht bij het regelen van spullen en verzekeringen etc., maar hadden ook veel tips gezien we nog niet goed voorbereid waren. Dit was erg fijn en zijn we ze dan ook erg dankbaar voor. Gezien we beide in Hilversum wonen ziet Boef zijn mama Sterre en halfzus Jeda nog regelmatig. Wat is Boef gek op deze twee lieve honden en wat is Boef nog steeds enthousiast als hij Karin en Terri ziet. De liefde en passie straalt er vanaf en voor mij is dat wat Dog Sweet Dog zo bijzonder maakt.

Heel veel liefs en enorm bedankt,
Tim, Ivana en natuurlijk Boef.

pootjes website

Wij zijn Wim, Mea, Sarissa, Chalin en Daniek Jansen.

Na 22 jaar 2 West Highland White Terriërs te hebben gehad, waarvan Whitney 15
jaar en Bo 13 jaar is geworden.

Onze droom was altijd ‘als wij weer een hond zouden nemen, dan willen wij een Labradoodle’. Op Instagram volgden wij al een tijdje Boef (en nu inmiddels ook Loeka) en zo zijn wij bij Dog Sweet Dog gekomen.

Toen onze Bo afgelopen maart is overleden hebben wij via de mail contact opgenomen met Karin, daarna volgde een fijn telefoon gesprek die wij allemaal via de luidspreker mee gekregen hebben, wij waren alle 5 erg enthousiast.

Daarna volgde de inschrijving voor een pup van Sterre en Bowie, wij stonden als 7de op de wachtlijst. In April zijn wij op een kennismakingsgesprek geweest, hier waren o.a. Sterre, Jeda, Pien en Kate te bewonderen, dit was erg leuk om al die verschillende honden te zien en hebben dit als prettig ervaren.

Het was een erg spannende, maar mooie tijd. Wij werden met alle pup kopers via een besloten Facebookpagina wekelijks op de hoogte gehouden, met mooie foto’s en filmpjes. Dit was heel fijn en zo kun je alles op afstand volgen, vanaf het begin tot aan het einde.

Toen was het moment daar, op donderdag avond 24 mei 2018 zijn de pups geboren. Het was voor ons ook een nacht met weinig slaap, omdat wij steeds de Facebookpagina in de gaten hielden, voor als er weer een pup geboren was.

Het is een prachtig nest en wij waren opslag verliefd op alle pups!

Toen de pups 5 weken oud waren werden wij uitgenodigd voor een puppyknuffel dag, wat was dit een feest, al die kleine pups om en over ons heen.

Hierna mocht je de top 4 doorgeven van de pups, onze voorkeur ging uit naar een teefje. Als de dierenarts was geweest kreeg elk gezin te horen welke pup bij wie in de familie kwam. Zo kregen wij op 5 juli te horen dat de puppy met het gele bandje van ons zou worden, ze was al te zien op een prachtige foto en wat zijn wij gelukkig!!

Ons mooie liefje meisje heet Bowi, we hebben haar vernoemd naar onze vorige hondjes.

Wij konden niet wachten om haar op te halen, alles in huis was  klaar voor haar komst. Op 20 juli was het dan zo ver, we konden haar eindelijk echt in onze armen sluiten en zijn ontzettend gelukkig met haar.

Ze steelt iedereens hart, zo ook die van onze oudste dochter/zus die al de deur uit is.Onze Bowi doet het heel goed, op het moment van schrijven is ze ruim 12 weken oud en genieten volop van haar.

Wij willen Dog Sweet Dog en met name Karin en Terri bedanken voor deze prettige ervaring. Jullie hebben veel liefde en aandacht voor de honden en zullen dit aan onze Bowi doorgeven.

Nogmaals bedankt, wij zullen jullie zeker aanbevelen.

Met vriendelijke groet,

Wim, Mea, Sarissa, Chalin, Daniek en natuurlijk onze Bowi!

pootjes website

Ik ben Josien Krijnen en ben de gelukkige eigenaresse van Dog Sweet Dog Buck

Na het overlijden van ons vorige hondje (jack russel smokey) was ik volkomen overtuigd dat ik geen hond meer wilde. Tot op de dag dat mijn man thuis kwam met de mededeling dat hij de hond zo miste en dat er toch echt weer een hondje ging komen. Omdat ik toch nog enige inspraak wilde hebben heb ik er mee ingestemd dat het dan wel een labradoodle moest worden. Dan begint de zoektocht ,want welke fokker moet je nu nemen er zijn er zoveel en waar ga ik op letten? Na lang zoeken en strepen kwamen we steeds op de website van dog sweet dog uit waarom kan ik niet zeggen het was gewoon een gevoel. Een heel goed gevoel. Bij nog een andere fokker waar we op de wachtlijst stonden las ik later dat de pups met 7 weken gesteriliseerd worden en dat stond me niet zo aan. Nadat we een telefoontje kregen dat Sterre een mooi vol buikje had en we op een kenningsmakings gesprek konden komen, dus dag erop in de auto naar Hilversum. Eenmaal daar klikte het goed en toen ik Sterre en Jeda eenmaal had gezien was bij mij de knop om. Ik was helemaal in love!!! Fam. De Boer deed daar nog een schepje bovenop wat een passie hebben hun voor hun honden. Toen de pups eenmaal waren geboren kregen we bijna dagelijks foto’s tips en goede informatie. Zo wordt het wachten erg leuk. Met 5 weken hadden we een puppieknuffeldag en dat was zo vertrouwd dat het zelfs al zo voelde als met familie. We hadden onze lieve Buck opgehaald bij 9 weken en er zit zo een goed karakter in en is na 1 week gewoon al zindelijk luistert al naar commando’s en is erg lief voor mens en dier. Ikzelf denk dat dat komt omdat ze in huiselijke kring zijn geboren en opgegroeid en met zoveel liefde zijn behandeld de eerste weken. Nogmaals bedankt Fam. De Boer voor alle liefde die ons Buck in zijn eerste weken van jullie heeft mogen ontvangen,wij zullen hem met net zoveel liefde behandelen de rest van zijn leven.

Al om al wat kan je gevoel toch goed zijn

liefs Jos Josien Joske Jenna en Janeypootjes website

Mijn Dog Swerianneet Dog pup is Bailey. Ze is een ontzettend blij en stoer meisje die houd van spelen met haar ‘grote’ zus Dakota, een mini Labradoodle. Toen ik begon met zoeken naar een tweede hond moest dat natuurlijk een Labradoodle worden. Na een tijd zoeken kwam ik hier terecht en ik ben heel blij dat ik Dog Sweet Dog heb gevonden! Ze hebben mooie en lieve ouder dieren, en zorgen dat de pups pas verhuizen als ze er echt klaar voor zijn. De pups worden goed gesocialiseerd en ze zijn allemaal prachtig! Het wachten tot ze 6 weken oud zijn om ze te ontmoeten was niet altijd even makkelijk, maar elke week werd ik goed op de hoogte gehouden met een update van mooie foto’s en een verhaaltje over hoe het met de pups ging, en wat er gaande was in het nest. Iedereen krijgt ook een eerlijke kans met het kiezen van hun pup, wat heel fijn is als je, zoals ik, als een van de laatste op de wachtlijst staat.

Je krijgt niet alleen een lieve en gezonde pup mee naar huis, maar ook een handig puppy pakket met leuke spulletjes. Ik kan ook nog altijd contact opnemen voor tips of als ik vragen heb. Ook hebben de baasjes uit dit nest nog contact met elkaar via Facebook, dus we kunnen elkaars pup zien opgroeien en elkaar om tips vragen. Een top ervaring dus!
 
 
pootjes website
guus
 

Wij zijn Richard en Natalie en samen met onze 2 jongens van 11 en 13 jaar dachten we dat ons gezin compleet was.

De jongens riepen wel eens of ze een hond mochten maar dat werd telkens van tafel geveegd want waar beginnen we aan. Zoveel verantwoordelijkheid erbij.

Toen ik vorig jaar voor het eerst een Labradoodle tegen kwam dacht ik: als we ooit een hond krijgen moet het een Labradoodle zijn. Wat een mooie lieve honden.
Na lang wikken en wegen hebben we besloten om toch op zoek te gaan naar een goede fokker. Via vrienden van vrienden kwamen we bij Dog Sweet Dog terecht. Tot op de dag van vandaag geen spijt van.
 
Eerst kwamen we op kennismakingsgesprek en het klikte direct. Een week later beviel Sterre van haar pups en vanaf dat moment kwamen er om de paar dagen foto’s en video’s. Fantastisch!
Toen de pups 6 weken waren mochten we op kraamvisite. 9 mooie pups. Ga daar maar eens een keuze uit maken. Fijn dat Dog Sweet Dog ook met ons mee dacht en zo kwam GUUS in ons leven. Nu al niet meer weg te denken. Stapelgek zijn we met hem.
Omdat het onze eerste hond is vinden we het prettig dat we altijd met vragen kunnen komen. Je krijgt dan altijd antwoord.
 
Dog Sweet Dog is een geweldige fokker met een groot hart voor hun Labradoodles.
 
DSC_0275DSC_0278
 
Lieve labradoodles fans.Een kort verhaal over onze gezinsuitbreiding met Pip.
Jaren lang hebben we gedacht dat wij nooit een hond zouden krijgen
Ivm allergie binnen ons gezin.
Een aantal maanden geleden kwamen we op vakantie mensen tegen met een prachtige doodle’
We hadden ons al veel ingelezen en nu was het toch te toevallig dat we deze mensen tegen kwamen’ het toeval bleek ook nog dat ook veel mensen binnen dit gezin allergisch voor honden waren ‘ behalve ‘ je raad het al…. Voor een labradoodle.
We kregen via vrienden de naam door ;Dog sweet dog’ onze vrienden wilden ook een labradoodle’ na een bezoek van onze vrienden bij deze lieve mensen en hun enthousiaste verhalen hadden wij ookal snel een afspraak.
Onze vrienden hadden geen woord gelogen ‘ wat een geweldige mensen.
We hadden ons ook snel voor 1 vd pups ingeschreven op de wachtlijst.
We werden bijna dagelijks op de hoogte gehouden over het welbevinden van moeder de hond. Na dat de puppy’s waren geboren kregen we haast om de dag de mooiste foto’s en filmpjes van alle prachtige puppy’s en hun Mamma.
Na 6 weken mochten we komen kraamschudden’ een geweldige dag.
Je mocht je eigen top 4 doorgeven’ wat heel lastig is ‘omdat ze allemaal geweldig zijn.
Wij hebben voor de hond gekozen die gelijk met mijn man aan het knuffelen was’ die hadden we toch iets over moeten halen’ maar sinds Pip er is’is hij weer opnieuw verliefd.
Met 9 weken mochten we haar ophalen na eerst heel veel info te hebben mee gekregen en prachtige nuttige cadeau’s ‘
Maar nog steeds ‘ als we vragen hebben mogen we altijd mailen en krijgen we vaak dezelfde dag al antwoord.image1
Onze dieren arts en puppy trainster keken er van op hoe ze bij dog sweet dog over alles na denken’ om de hond ‘ het beste van het beste mee te geven.Onze dochter stuurde mij vd week een app’;
Lieve pappa en mamma’ bedankt dat jullie mijn droom hebben uit laten komen’
Ik houd zoveel van Pip’Ik wil graag een foto met jullie delen die boekdelen spreekt’
De liefde tussen baasje en zijn hond.
pootjes website
 

Mijn na13312906_840249729414170_6706159111088024797_nam is Dominique, en ik heb mijn lieve pup Soof van Dog Sweet Dog.

Sinds November 2015 stonden wij op de wachtlijst voor een pup, dat klinkt als heel lang wachten als je je bedenkt dat de pups met 9 weken in de zomer pas mee naar huis mogen, maar door de vele updates en foto´s vloog deze periode voorbij. Dit was voor ons een ontzettend leuke ervaring.
De fokkers van Dog Sweet Dog zijn lieve mensen met een hart voor de Australian Labradoodle, altijd bereikbaar voor vragen en ze helpen waar ze kunnen.
De adviezen zijn oprecht, en zelfs als de pup al mee naar huis is staan ze nog voor je klaar.

Mocht ik ooit voor een 2de doodle gaan (want ze zijn zo leuk) kom ik hier zonder twijfel weer terug. Het wachten is de moeite meer dan waard.

Groetjes, Dominique

DSC_0270

pootjes website

IMG_6077

Mijn naam is Liesbeth en ik heb mijn mooie pup Oscar van Dog Sweet Dog.

Een tijd heb ik op de wachtlijst gestaan bij Dog Sweet Dog. Ik ben vanaf die tijd overal in meegenomen via e-mail. Kreeg regelmatig informatie, video’s en foto’s van Sterre, de moeder van mijn toekomstige pup. Ik vond dit erg leuk en kon al vanaf het begin een band opbouwen met de fokker. Zij hebben echt hart voor de zaak. Zelfs als de pups al bij hun eigenaar zijn, kan je nog terecht voor vragen en tips. Het is net dat beetje meer wat deze fokker geeft.

Groetjes, Liesbeth en Oscar

oscar

pootjes website

We waren al een tijdje van plan om een hond te nemen. Op mijn verjaardag kreeg ik van mijn man en dochter een hondenmand cadeau met de verrassing dat ik een hond mocht uitzoeken. Als snel had ik me oog laten vallen op een labradoodle. Ik ben toen wat onderzoek gedaan naar verschillende Labradoodle fokkers. De website van Dog Sweet Dog sprak mij aan omdat het een kleinschalige huisfokker is. Ik mailde Karin met de vraag wanneer er een nestje zou zijn. Toevalligerwijs bleek dat ze diezelfde dag hadden gehoord dat Sterre 10 pups in haa
r buik had. Ik mocht meteen op de wachtlijst en we spraken af of kennis te maken en te kijken of het voor beide partijen ook goed voelden. En dat voelden goed! Vanaf de dag dat de pups geboren werden ontvingen we een aantal keer per week verslagjes met foto’s en filmpjes van de pups. Ondanks dat we 8 weken moesten wachten, was het erg fijn om zo goed en leuk op de hoogte gehouden te worden.
Ze besteden hier veel zorg en aandacht aan. Ook voor de pup en moeder hond wordt erg goed gezorgd. De pups krijgen vers vlees en ze zijn vooruitstrevend wat betreft titeren. Daar uit blijkt ook hun oprechte betrokkenheid bij het welzijn van de doodeltjes.
Bij 6 weken mochten we komen kennismaken met de pups om te kijken/voelen welke pup goed bij ons zou passen. We zijn super blij met onze keuze Lien!
 
Lien is een prachtige labradoodle. Echt een beauty. Ze is super gezond, lief en aanhankelijk maar ook nieuwsgierig en ondeugend. Een aanwinst voor ons gezin!
 
Ik kan iedereen deze fokker aanraden!
Tjitske
 
pootjes website

Hoi Karin en Pieter,
We wilden jullie graag nogmaals persoonlijk bedanken voor het fantastische hondje dat we hebben gekregen! Pep doet het supergoed, hij is nog steeds even grappig, vrolijk en stoer als toen we m bij jullie ophaalden. Daarnaast is hij inmiddels bekend in de hele buurt, die genen heeft hij volgens mij van zn vader geërfd (als ik het me goed herinner is Spot ook een beroemdheid in de wijk😂). Regelmatig begroeten mensen die we nog nooit hebben gesproken hem met ‘heeee Pep’. Waarop Pep altijd vrolijk kwispelend er naartoe rent om even geknuffeld te worden. 
Kortom, enorm bedankt. We zijn ontzettend blij met Pep en hij maakt ons iedere dag aan het lachen. 
Liefs,Rik en Lotte